Bonussamling for trenerne 14. Desember!

Postet av Norges Hundekjørerforbund den 9. Sep 2024

Kjære flotte trenere, mentorer, aktivitetsledere og initiativtakere til aktivitet! I samarbeid med Hamar Trekkhundklubb, har vi gleden av å invitere til en liten BONUSSAMLING 14. Desember 2024! Bidrar du til aktivitet ute i klubb? Da inviterer vi deg til en dagssamling på Gåsbu, med fellestrening, foredrag og julebord på programmet! 

Program:

10.00: Fellestrening i løypenettet på Gåsbu 

Ski eller slede 

Inndeling i grupper etter ønsker om distanse, tempo og treningsfokus

I treningstiden er du fri til å trene så lenge eller langt du ønsker. Klubbhuset er åpent dersom du vil trekke inn når du er ferdig med din treningsøkt. Husk å beregne tid til å ta vare på hunden din før lunch. 

13.00 Felles lunch - medbrakt 

Vi spiser på klubbhuset, og vi disponerer kjøkken dersom noen vil ordne seg varmmat. 

14.00 Foredrag med Geir Wiik

"Geir Wiik, med 30 års erfaring med kiropraktikk/dyrekiropraktikk og hundekjøring, vil lede et populært gruppearbeid hvor vi med utgangspunkt i virkelige tilfeller fra Geir’s praksis vil leke «detektiver» for å finne ut hvilke og hvorfor en skade har oppstått. Målet er å bli flinkere på å forebygge skader og få mer målrettet behandling ved å ha fokus på de belastninger som kroppen blir utsatt for ved konkurranse og trening." 

Geirs opplegg er superpopulært og vi gleder oss veldig til dette! 

18.00 JULEBORD

Vi bestiller en god Julemiddag til hele gjengen og spiser i fellesskap på klubbhuset! Det blir leker og aktiviteter under middagen - og du kan bli så lenge du vil - vi satser på en skikkelig gullkveld med god stemning og sosialt samvær. Medbrakt drikke! 

Noen som vil bidra med aktivitet, underholdning eller taler under middagen? Det er dere hjertelig velkommen til! Ta kontakt med Monika! 

Søndag

Hamar trekkhundklubb arrangerer nisseløpet - så her er det gode muligheter til å fortsette julestemningen også utover søndagen! 

Praktisk info: 

Sted: Gåsbu Hundekjørerarena, Hamar 

https://hamartrekkhundklubb.com/

Betaling: Samlingen er gratis, men man tar med drikke til middagen og ordner overnatting ved behov selv. Vi samler påmeldte i en gruppe, slik at eventuell felles overnatting/transport kan organiseres mellom deltakere. Husk også å betale parkeringsavgift til Hamar Trekkhundklubb. 

Reisestøtte: Vi ønsker at så mange som mulig skal få mulighet til å delta. Dersom du reiser fra en annen landsdel enn Østlandet, har vi mulighet til å bidra med noe reisestøtte - beløpet avhenger av hvor mange det gjelder. 

Hundehold: Det vil være god tid til å ta vare på hunder mellom aktivitetene. Det er mulig å koble seg på strøm ved Gåsbu mot betaling, dersom man trenger varme til hunder i bil. 

Påmelding: https://www.sleddog.no/next/events/p/1000112997/trenerutvikling-dagssamling-og-julebord

Ta kontakt med Monika Hallan på monika.hallan@sleddog.no dersom du har spørsmål rundt samlingen! 






Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.